SurTec-Eurosjaj Konjic

SurTec - Eurosjaj d.o.o.

SurTec - Eurosjaj d.o.o.

SurTec - Eurosjaj d.o.o. je preduzeće osnovano 1996. kao jedna od prvih “Joint venture“ aktivnosti u BiH sa firmom SurTec International (Njemačka), jednim od vodećih proizvođača specijalnih hemikalija za površinske zaštite metala u Europi.

Osnovna djelatnost je proizvodnja i plasman hemikalija za galvanotehniku, industrijskih odmašćivača, usluge površinske zaštite i dr.

2010. godine Freudenberg Group preuzima dionice SurTec International. Od tog momenta SurTec International posluje unutar "Freudenberg Chemical Specialities" divizije.

SurTec-Eurosjaj postaje 100% bosanskohercegovačka firma sa aspektom razvoja dijela površinske zaštite bazirane na SurTec tehnologiji i postaje generalni zastupnik SurTec, Klüber i OKS brenda.

Krasi nas:

  • Visoka fleksibilnost u odnosima sa kupcima, bazirana na komunikaciji i razumijevanju.

  • Vrhunski kvalitet i performanse široke palete SurTec proizvoda.

  • Visokoeducirani i opremljeni tehnički servis je u mogućnosti da Vam u najkraćem roku odgovori na Vaše zahtjeve i da zajedno sa Vama sve ideje sprovede u djelo.

  • Iskustvo u odabiru opreme, zajedno sa Vama možemo praviti zahtjeve prema dobavljačima opreme za galvanizacije, lakirnice, sisteme otpadnih voda, reparaciju postojećih postrojenja i dr.

  • Ekološki prihvatljivi proizvodi i usluge koji zadovoljavaju RoHS, ELV i WEEE standarde.

  • Standardi ISO 9001:2008 i 14001:2004. 

 


Novosti 

25.12.2015. god.  |   SurTec-Eurosjaj godinu završava višemilionskom investicijom: Otvorena topla cinčaona

Kompanija SurTec-Eurosjaj danas je svečano otvorila novi proizvodni pogon tople cinčaone. Jasmin Badžak direktor kompanije kazao je kako se radi o višemilionskoj investiciji... opširnije

17.12.2015. god.  |   Nova linija toplog cinčanja

Danas je, u okviru projekta novih investicija i proširenja proizvodnih kapaciteta firme SurTec-Eurosjaj, aktivirana i puštena u pogon nova velika linija za toplo cinčanje. U novoj liniji moći će se cinčati metalne konstrukcije dimenzija 9000x1300x3000... opširnije

16.12.2015. god.  |   Nova radna mjesta 

Ulaganjem u prekvalifikaciju Konjičani otvaraju nova radna mjesta

Dijalog između javnog-privatnog sektora: Efikasno korištenje javnih sredstava u premošćavanju nedostataka vještina, bila je tema današnjeg okruglog stola održanog u Konjicu... opširnije

 

 

SurTec - Eurosjaj d.o.o. 1996 - 2015