SurTec-Eurosjaj Konjic

SurTec - Eurosjaj d.o.o.

SurTec - Eurosjaj d.o.o.

SurTec - Eurosjaj d.o.o. je preduzeće osnovano 1996. kao jedna od prvih “Joint venture“ aktivnosti u BiH sa firmom SurTec International (Njemačka), jednim od vodećih proizvođača specijalnih hemikalija za površinske zaštite metala u Europi.

Osnovna djelatnost je proizvodnja i plasman hemikalija za galvanotehniku, industrijskih odmašćivača, usluge površinske zaštite i dr.

2010. godine Freudenberg Group preuzima dionice SurTec International. Od tog momenta SurTec International posluje unutar "Freudenberg Chemical Specialities" divizije.

SurTec-Eurosjaj postaje 100% bosanskohercegovačka firma sa aspektom razvoja dijela površinske zaštite bazirane na SurTec tehnologiji i postaje generalni zastupnik SurTec, Klüber i OKS brenda.

Krasi nas:

  • Visoka fleksibilnost u odnosima sa kupcima, bazirana na komunikaciji i razumijevanju.

  • Vrhunski kvalitet i performanse široke palete SurTec proizvoda.

  • Visokoeducirani i opremljeni tehnički servis je u mogućnosti da Vam u najkraćem roku odgovori na Vaše zahtjeve i da zajedno sa Vama sve ideje sprovede u djelo.

  • Iskustvo u odabiru opreme, zajedno sa Vama možemo praviti zahtjeve prema dobavljačima opreme za galvanizacije, lakirnice, sisteme otpadnih voda, reparaciju postojećih postrojenja i dr.

  • Ekološki prihvatljivi proizvodi i usluge koji zadovoljavaju RoHS, ELV i WEEE standarde.

  • Standardi ISO 9001:2008 i 14001:2004. 

 


Novosti  

15.09.2015. god.  |   Rafting 2015

Firma SurTec-Eurosjaj je, kao i prethodnih godina organizirala rafting kanjonom Neretve i dvodnevno druženje u eko selu Boračko jezero za preko 300 poslovnih partnera, prijatelja i saradnika. Fotografije možete pogledati na zvaničnoj facebook stranici firme: https://www.facebook.com/SurTecEurosjaj

21.05.2015. god.  |  Toplo pocinčavanje  (NOVO)

U pogonima firme SurTec-Eurosjaj d.o.o.puštena je u rad nova linija, kojom smo u mogućnosti pružiti uslugu toplog centrifugalnog pocinčavanja. Toplo pocinčavanje vrši se potapanjem u skladu sa EN ISO 1461:2009. Ovaj standard odnosi se na prevlake cinka koji se nanose toplim postupkom na proizvode od gvožđa i čelika... opširnije

20.02.2015. god.  SurTec-Eurosjaj osposobljava i zapošljava novih 55 radnika

U preduzeću SurTec-Eurosjaj d.o.o. Konjic danas je potpisan Sporazum o partnerstvu u implementaciji projekta "Stručno osposobljavanje i zapošljavanje galvanizera i inženjera hemije za potrebe preduzeća SurTec-Eurosjaj d.o.o. Konjic"... opširnije 

 

SurTec - Eurosjaj d.o.o. 1996 - 2015